Testimonials

Moeder van bruidspaar Tara & Pepijn:

wat heb je er voor gezorgd met zoveel sereniteit om de huwelijksplechtigheid die bijzondere extra toevoeging te geven met de prachtige klanken van de harp….zo prachtig….hier praat ieder nog over.

Ook super dat je nog even de tijd kon nemen om het bruidspaar samen met jou en je harp dit nog te laten vereeuwigen….zo persoonlijk, en dit was overduidelijk het thema van hun bruiloft.
Nogmaals heel veel dank en voor je hartelijkheid, dit mede namens Tara en Pepijn

Bruidspaar Kumrie & Ronald:
Floor en Antoinette (Duo Galena), Dank jullie wel voor jullie prachtige, ingetogen en stijlvolle optreden. Mede dankzij jullie bijdrage is onze trouwdag meer dan geslaagd geweest.

 

Leerling:

In januari 2011 waren mijn man en ik 40 jaar getrouwd en op ons feest kreeg ik van hem als verrassing een mini-concert aangeboden, gespeeld door Antoinette + een gratis proefles van haar bij mij thuis op een keltische harp.
Ik vond het geweldig! Antoinette geeft mij sindsdien les en na 8 maanden zit ik regelmatig met plezier al een echt melodietje te spelen, op mijn eigen harp!


Bruidspaar Claudia & Pim:

Op onze speciale dag zochten wij speciale muziek voor de trouwceremonie. Antoinette heeft samen met haar harp een perfecte bijdrage hieraan geleverd, waarbij alles bespreekbaar was. Wij vonden de harpmuziek een super aanvulling bij onze ceremonie. Antoinette bedankt!

 

Leerling:

Een jaar geleden heb ik Antoinette ontmoet, toen ik op zoek was naar een harpdocente voor les aan huis. Via internet heb ik haar gevonden. Haar mooie website, warme schrijftaal, zorgvuldige informatie en vrolijke foto’s spraken mij meteen aan, waarna ik contact met haar heb gezocht. Vanaf het begin was er een muzikale klik die bovendien erg leuk was en is.

Antoinette geeft op een enthousiaste, afwisselende en inspirerende manier les. Wat haar lessen zo uniek maakt is dat zij als harpdocente afstemt op de kwaliteiten en mogelijkheden van mij als leerling. Antoinette is voortdurend vol aandacht en geeft waardevolle en bruikbare feedback en tips. Ik ben zeer te spreken over haar didactische vaardigheden op het gebied van muziekonderwijs. Hierdoor ben ik me bewust geworden van mijn ontwikkeling van mijn harpspel, waardoor ik mijn vaardigheden in een vlot tempo naar een hoger niveau heb kunnen brengen.
Mijn doel met het harpspelen was om mezelf te kunnen begeleiden tijdens het zingen. En dat is gelukt, waar ik heel blij mee ben. Dankjewel Antoinette!

 

MEC Reeshofbos:

Wij organiseren jaarlijks een bosmarkt in het Reeshofbos te Tilburg. Het is een bijzondere markt die de bewoners van Tilburg dichter bij elkaar en bij de natuur moet brengen.
Om een rustige sfeer te waarborgen wilde wij niet zomaar wat muziek neer zetten in het bos, maar hebben we Antoinette met haar harp uitgenodigd.
Als aan een weefgetouw weet ze met subtiele klanken de markt met de natuur te verweven en raakt bij velen een gevoelige snaar.
Wat ons betreft is ze volgend jaar weer te horen bij ons in het Reeshofbos.